Wie zijn wij?

Argenta Oudenaarde - Maarkedal

 Argenta Oudenaarde – Maarkedal is niet zomaar een bankkantoor. Het is een echte familiebank waar de klant centraal komt te staan. U kan er terecht voor alles wat betrekking heeft op sparen en betalen, verzekeringen, kredieten en beleggingen. Voor meer info over de aangeboden diensten kan u terecht op de officiele website van: Argenta Oudenaarde.

 

V&V IT Consulting

V&V IT Consulting is een bedrijf opgericht door Robin en Thibaut. Twee schoolvrienden met een passie voor IT. Het bedrijf ontwerpt websites en webapplicaties en daarnaast helpt het bedrijven met business intelligence. Ze gaan op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw probleem. Meer weten? www.vvitconsulting.be

ANL Services bv

Residentie Walburga is het immo-project van ANL Services bv. Het is een uniek project bestaande uit een combinatie van authentieke renovatie én nieuwbouw. Het bestaat uit een ruime handelsruimte, 4 appartementen die allen verhuurd zijn en 2 nog af te werken appartementen. Met het vijfde appartement zijn ze nu gestart, u kan de huidige stand van zaken volgen via facebook of via de pagina “Residentie Walburga” op deze website.

Word lid van onze familie!

Bedankt voor uw vertrouwen en welkom bij onze familie!