infoavond

Markt 54 zomert

De zomer van 2022 is ondertussen volop aan de gang en graag brengen we u op de hoogte van wat Markt 54 voor u kan betekenen in deze periode. Voor we kijken naar de toekomst, laat ons eerst eens terugblikken op het recente verleden.

Op 23 juni hielden we onze infoavond omtrent beleggen. Vele geïnteresseerden daagden op en het werd een schot in de roos. We zoomden in op enkele beurstrends en hoe hierop ingespeeld kan worden. Als u deze infoavond heeft gemist of simpelweg enkele vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren! Dit kan via mail op info@markt54.be of via telefoon op +32 55 31 04 80.

Voorts willen we u ook informeren over het feit dat sinds 1 juli alle ondernemingen, ongeacht hun grootte, verplicht zijn om een elektronisch betalingsplatform aan te bieden. Vanaf nu zal het dus niet meer voorvallen dat u bij de bakker staat maar u hebt net niet genoeg kleingeld om uw brood te kopen. Mocht u nog niet overtuigd zijn van elektronisch betalen, laat ons dan even de voordelen op een rijtje plaatsen:

  • makkelijke transacties: besparing van tijd en geld met eenvoudige en snelle transacties
  • meer veiligheid: diefstal en valse biljetten worden vermeden
  • vereenvoudigd beheer: transacties worden automatisch getraceerd, waardoor het financieel en administratief beheer van de onderneming wordt verminderd
  • lagere kosten: het beheren van cash is een hoge (verborgen) kost voor bedrijven. Een alternatieve betalingsoplossing die is afgestemd op de situatie en de klant bespaart tijd en geld
  • wijdverbreid gebruik: de meerderheid van de klanten maakt regelmatig gebruik van elektronische betaalmiddelen. Door hun een alternatief voor contant geld te bieden, krijgen ze meer vrijheid en kunnen ze meer klanten aantrekken.

Gedurende de zomer kan u ons vinden op de talloze evenementen die in Oudenaarde en omgeving gaan plaatsvinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn Vlaanderen Feest, de avondmarkt te Etikhove en Feeste t’Ename.  Een volledig overzicht kan u hier terugvinden: www.oudenaarde.be/nl/zomert en www.maarkedal.be/index.php/nl/vrije-tijd. Aarzel zeker niet om ons aan te spreken op één van deze activiteiten maar u bent natuurlijk ook welkom bij ons in het kantoor.

Bart

Team – Argenta Oudenaarde

Markt 54

Word lid van onze familie!

Bedankt voor uw vertrouwen en welkom bij onze familie!