Geldautomaten en rekeninguittrekels

We merken dat er wat ongerustheid heerst in Oudenaarde omtrent het sluiten van vele geldautomaten. Verschillende automaten worden gecentraliseerd in de Nederstraat. Weet dat de geldautomaat in het Argenta kantoor op de Markt in Oudenaarde beschikbaar blijft om geld af te halen tussen 7u en 20u. Tijdens de cash-momenten van het kantoor kan u als klant zonder afspraak persoonlijk bij hen terecht. Elke week is dit op maandag van 9u tot 12u30 en op donderdag van 14u tot 19u.

De geldautomaat zal aanwezig blijven maar de rekeninguittrekselprinter (RUP) zal met pensioen gaan. In het kader van duurzaamheid vindt Argenta het onverantwoord om de RUP te laten bestaan. Het papier van de RUP bevat namelijk inkt en het proces om dit te maken is ontzettend vervuilend. Er blijven alternatieven bestaan. Hiervoor neem je best contact op met het kantoor via mail oudenaarde@argenta.be of via telefoon 055 31 04 80.

U hebt misschien al gehoord van of gelezen over een nieuwe Winterwarmte dit jaar. Deze zal plaatsvinden in het weekend van 25 tot 27 november. Meer info kan u terugvinden op de facebookpagina Winterwarmte. Ook Argenta Oudenaarde – Maarkedal neemt deel en zal uitzonderlijk op zaterdag 26 november van 14u tot 17u haar deuren openzetten. Kom gerust eens langs om vrijblijvend een praatje te slaan met ons. Er zal een hapje en een drankje klaarstaan voor u!

We hebben ook nog een update over onze verbouwingswerken. De oude liftkoker is nu volledig afgewerkt. Er staat nu een stalen trap in met houten treden. Met een moderne zwarte led-strip van boven tot onder is de traphal ook mooi verlicht. Foto’s kan je terugvinden op onze website Residentie Walburga. Benieuwd hoe hij er in het echt uitziet? Kom gerust eens langs tijdens winterwarmte om onze nieuwe traphal eens te bezichtigen.

Tot binnenkort!

Team Markt54

Meer Blogs

Word lid van onze familie!

Bedankt voor uw vertrouwen en welkom bij onze familie!