Oudenaarde

Hartelijk welkom

Beste lezers

Bent u geïnteresseerd in wonen en werken in het centrum van onze stad Oudenaarde? Blijf je graag op de hoogte wat er allemaal beleefd kan worden in het centrum van onze bruisende stad? Hoort u graag van ons wat er allemaal op onze vernieuwde markt doorgaat?

Als u op één van bovenstaande vragen positief heeft geantwoord dan bent u op de juiste plaats! In deze tweewekelijkse blog gaan we namelijk een antwoord vormen op die vragen. We gaan onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk te informeren over het reilen en zeilen in Oudenaarde en omstreken. In deze blog gaan we mensen uit de regio aan het woord laten, afgewisseld met onze eigen inzichten. Aangezien we zelf gevestigd zijn in het hartje van Oudenaarde, namelijk op Markt 54, ervaren we alles van op de eerste rij.

Naast het laatste nieuws uit de Vlaamse Ardennen gaan we u ook informeren over zaken die elke Belg aanbelangt. Namelijk tips om meer geld te besparen, nieuwe trends op de woningmarkt… U vraagt zich misschien af hoe we dit gaan doen, wel door onze professionele ervaringen met u te delen. We zijn er namelijk van overtuigd dat onze ervaringen herkenbaar zijn voor velen en ons taalgebruik voor iedereen begrijpbaar is. Door die combinatie zijn we overtuigd dat we een meerwaarde voor u kunnen betekenen.

In deze blogpost gaan we het facet wonen belichten. Er is namelijk een opportuniteit ontstaan om u te vestigen onder onze mooie kerktoren met zicht op de mooiste markt van België. Meer info over dit fantastische project kan u terug vinden op: Residentie Walburga. Mochten woorden niet volstaan, laat u dan overtuigen door beelden en bekijk onderstaand filmpje!

Mocht u deze nieuwsbrief elke keer in uw mailbox willen ontvangen kan u zich abonneren door hierop te klikken: Inschrijving nieuwsbrief.

Tot de volgende!

Bart

Meer Blogs

Word lid van onze familie!

Bedankt voor uw vertrouwen en welkom bij onze familie!